Effe Zoutelande - Genieten in Zeeland

Reserveer direct uw accommodatie

Kom genieten in Zoutelande!

Attentie: Uw reservering is pas definitief als u hiervan een bevestiging per mail ontvangen heeft van Effe-Zoutelande.

Zodra Effe-Zoutelande uw reservering bevestigd heeft per mail kunt u eenvoudig via de link in het mailbericht de vereiste aanbetaling betalen via iDEAL (voor Nederland) of Bancontact (voor België). Voor het resterende bedrag ontvangt u ca. twee weken voor de aankomstdatum een betalingsverzoek per mail.

 

Onze annuleringsvoorwaarden

1. Annuleringen dienen zo spoedig mogelijk schriftelijk aan ‘Effe-Zoutelande’ te worden meegedeeld.
2. Tot 1 maand voorafgaand aan de datum van aankomst is annuleren kosteloos.
3. Bij annulering binnen een maand voor de datum van aankomst wordt 30% van de kamerprijs over de geboekte periode als vergoeding in rekening gebracht.
4. Bij annulering binnen 2 weken voor de datum van aankomst wordt 50% van de kamerprijs over de geboekte periode als vergoeding in rekening gebracht.
5. Bij annulering 3 dagen of korter voor de datum van aankomst of op de datum van aankomst wordt 100% van de kamerprijs over de geboekte periode als vergoeding in rekening gebracht.
6. Bij vroegtijdig vertrek blijft 100% van de kamerprijs over de geboekte periode verschuldigd.
7. De vergoeding dient binnen 14 dagen na annulering aan ‘Effe-Zoutelande’ te worden voldaan op de in de eerder verzonden bevestiging genoemde rekening.
8. ‘Effe-Zoutelande’ heeft steeds het recht om meer dan een week voorafgaand aan de datum van aankomst de definitieve reservering in geval van overmacht in te trekken. Het reeds betaalde bedrag wordt zonder kosten gerestitueerd.

U kunt overwegen hiervoor een annuleringsverzekering af te sluiten.