Effe Zoutelande - Genieten in Zeeland

Huisregels

Wij heten u van hartelijk welkom bij 'Effe-Zoutelande'!

Dit zijn onze huisregels:

Aankomst en vertrek

- Inchecken : tussen 14.00 en 16.00 uur; indien dit niet lukt, dan graag contact opnemen met ‘Effe-Zoutelande' op +31 (0)6 28 32 32 64.

- Uitchecken : uiterlijk 10.00 uur

Wi-Fi
U heeft gratis Wi-Fi-toegang:

Sleutel
Bij aankomst wordt aan u een sleutel verstrekt die toegang biedt tot het verhuurde deel van de woning.
Bij verlies of anderszins niet retourneren van de sleutels van ‘Effe-Zoutelande’ wordt € 50,- bij de hoofdgast in rekening gebracht.

Rust
Om het verblijf voor u en onze overige gasten zo aangenaam mogelijk te maken, verzoeken wij u tussen 22.30 uur en 08.00 uur de rust te bewaren.
Het is niet toegestaan om met meer dan twee personen op een kamer te verblijven of visite te ontvangen.

Niet aanwezig op uw kamer?
Als u niet op uw kamer aanwezig bent, wilt u dan de dakramen sluiten. Dit om schade aan of verlies van uw en onze eigendommen door plotselinge weeromstandigheden en inbraak te voorkomen. Graag ook de verwarming laag of uit zetten.
Vanwege brandveiligheid mogen tijdens uw afwezigheid geen apparaten zoals telefoons, laptops etc. opgeladen worden (fietsaccu’s laadt u op in de fietsenstalling in de tuin).

Ontbijt
Als u gekozen heeft voor de optie ontbijt, dan serveren wij dat tussen 08.30 en 09.30 uur (andere tijden in overleg) op uw kamer of bij mooi weer buiten op het terras. Er worden geen andere maaltijden geserveerd.

Indien u geen gebruik maakt van ons ontbijt, kunt u ook uw zelfgemaakte ontbijt in de tuin nuttigen.

Energie en water
Denk aan het milieu. Wees zuinig met energie en water.

Roken en open vuur
Om brandgevaar te beperken, is het binnen roken niet toegestaan (ook niet in de hal bij de voordeur). In de tuin of op het terras mag wel gerookt worden, daar staan asbakken. Ook open vuur, zoals het branden van kaarsen, is binnen niet toegestaan.

Terras
U kunt gebruik maken van het terras met tuinmeubilair aan de linkerzijde van het huis.

Stalling en opladen (elektrische) fietsen
(Elektrische) fietsen kunnen op eigen risico gestald en opgeladen worden onder de overkapping bij het schuurtje, linksachter in de tuin. Opladen van fietsaccu’s op de kamer is vanwege brandgevaar niet toegestaan.

Koffie en thee
U kunt gratis gebruik maken van de koffie, thee, suiker en koffiemelk op de kamer.

Vuile vaat
Vuile vaat kunt u in de voor uw kamer bestemde plastic box plaatsen. Deze box kunt u dagelijks tot 11.00 uur in de daarvoor bestemde kast plaatsen. In deze kast zult u uiterlijk om 16.00 uur de schone vaat weer terugvinden.

Handdoeken
Theedoeken, keukendoeken en handdoeken zijn voorradig. Gebruikte handdoeken kunt u in het zwarte wasmandje in uw badkamer deponeren en worden vervangen door schoon textiel.

Maandverband
Bij het toilet vindt u ondoorzichtige zakjes om uw maandverband discreet bij het afval te deponeren (dus niét door het toilet spoelen!).

Schoonmaak/verschoning beddengoed
Uw kamer wordt dagelijks nagelopen en schoongemaakt waar nodig. Bij verblijf voor een week of langer zal het linnengoed tussentijds verschoond worden.
De eindschoonmaak wordt voor u verzorgd en is in de afgesproken kamerprijs opgenomen.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Auto/motor parkeren
U kunt uw auto of motor voor eigen risico parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken op het terrein van 'Effe-Zoutelande'. Ook op de plek voor de groene garagedeur kunt u parkeren..

Beschadigingen
Per ongeluk iets kapot gegaan of beschadigd? Meld het altijd even bij ons. Dan kunnen wij voorkomen dat we pas bij de volgende gasten ontdekken dat we iets hadden moeten herstellen of aanvullen.

Gastenboek
In ons gastenboek kunt u de leuke berichten van eerdere gasten lezen. Wij vinden het leuk als u zelf ook een berichtje achterlaat.

Kamer van Koophandel
'Effe-Zoutelande' is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 73492086.

Heeft u vragen?
Wilt u nog iets weten? Vraag het ons gerust. In de hal staat een hotelbelletje.
Als u ons ziet bij 'Effe-Zoutelande' kunt u ons natuurlijk ook altijd gewoon aanspreken.
U kunt ons ook bellen en/of Whatsappen op +31(0)6 28 32 32 64.