Effe Zoutelande - Genieten in Zeeland

Rust en Ontspannen

Kom genieten aan de Zeeuwse kust

Leuk dat u een kijkje neemt op de website van B&B 'Effe-Zoutelande'!

Onze B&B is gelegen in een rustige omgeving. Het brede strand met de bekende rijen paalhoofden is op loopafstand (ca. 5 minuten lopen). Wist u dat het strand van Zoutelande een van de weinige zuidelijk gelegen stranden van Nederland is? Niet voor niets wordt dit ook wel de Zeeuwse Riviera genoemd. Vanaf de hoge duinen heeft u een prachtig overzicht over Walcheren en over zee. Ook het centrum van Zoutelande met zijn gezellige winkeltjes, restaurants en caf├ęs, is op loopafstand van onze B&B.

Onze 4 ruime kamers zijn allen voorzien van televisie, koelkast, bestek/servies, broodrooster, eierkoker en koffie- en theefaciliteiten. De kamers hebben ieder een eigen badkamer met wastafel, douche, toilet en haardroger. Indien gewenst kunt u de kamers huren inclusief een heerlijk ontbijt dat (vanaf 08:30 uur) bij u op de kamer wordt geserveerd of bij mooi weer buiten op ons terras. De WiFi is gratis. Parkeren doet u eenvoudig gratis op ons eigen terrein. 

Wij vinden rust voor onze B&B-gasten belangrijk. Onze B&B is daarom niet geschikt voor feestvierders en gasten die 's nachts thuis willen komen.

Wij accepteren geen kinderen jonger dan 12 jaar en huisdieren zijn niet toegestaan.  

Bent u ook zo toe aan even heerlijk ontspannen aan de Zeeuwse kust? Dan bent u duidelijk toe aan 'Effe-Zoutelande'!

Wij verwelkomen u graag in onze B&B.

Groeten,

Ando en Yvonne Simonse

Reserveren